Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U šumi pronađeno beživotno tijelo Amara Ramića iz Tuzle

Preuzmite sliku

Beživotno tijelo Amara Ramića koji je nestao 2. maja ove godine pronađeno je sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle, nezvanično saznaje portal Tuzlanski.ba iz više izvora bliskih istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama s kojima raspolaže portal Tuzlanski.ba, Ramić je izvršio samoubistvo, a njegovo tijelo pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja.

Zbog stanja u kojem je tijelo pronađeno, zvanično utvrđivanje identiteta bit će obavljeno putem DNK analize.

Podsjećamo, Policijska uprava Tuzla sinoć je oko 18:50 sati zaprimila prijavu o pronalasku beživotnog tijela osobe na području Vršana kod Tuzle.

Kako nam je potvrđeno iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, tijelo je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja.

Na mjestu pronalaska tijela nalaze se pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i kantonalni tužilac.

Kao što je poznato, Amar Ramić posljednji put je viđen 2. maja ove godine. Njegov izlazak iz stambene zgrade u kojoj je živio skupa sa svojim roditeljima u naselju Brčanska Malta u Tuzli zabilježile su nadzorne kamere.

U njegovu potragu bili su uključeni pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Federalne uprave civilene zaštite, te članovi porodice i brojni prijatelji.

Zbog čega se ovaj student Elektrotehničkog fakulteta u Tuzli odlučio na čin samoubistva te kada ga je izvršio, za sada nije poznato.

Više detalja o ovom slučaju bit će poznato nakon što zvanična istraga u cijelosti bude završena. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje