Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tarčin: Muškarac nag hodao u tunelu, tvrdio da su ga silovali i opljačkali

Preuzmite sliku

Muškarac je, po dolasku radnika održavanja ceste, u prvi mah tvrdio da su ga silovala dvojica muškaraca i da su ga opljačkali, uzeli novac te oteli automobil, prenose mediji.

Misteriozni muškarac tvrdio da su ga dvojica drugih muškaraca opljačkali, uzeli novac te oteli automobil, ali razotkrili su ga snimci nadzornih kamera na kojima se vidi da je bio sam

Radnici ophodnje cesta na autoputu A1 na dijelu između Suhodola i Tarčina, ostali su šokirani kada su prekjučer zatekli nagog, kao od majke rođenog muškarca u tunelu 25. novembar.

Muškarac je aktivirao alarm u tunelu, nakon čega su prvi na lice mjesta stigli službenici iz održavanja autoputa.

Muškarac je, po dolasku radnika održavanja ceste, u prvi mah tvrdio da su ga silovala dvojica muškaraca i da su ga opljačkali, uzeli novac te oteli automobil, prenose mediji. Nešto kasnije je istu tu priču ponovio i policijskim službenicima iz Kiseljaka.

Dodatnim provjerama snimaka s nadzornih kamera utvrđeno je da s njim niko nije bio u automobilu?!

Policajci su, šokirani njegovom nepovezanom pričom, ponovo pregledali snimke s videonadzora i vidjeli da ga na autoputu niko nije presreo i oteo mu automobil.

Ovaj misteriozni događaj, odnosno ponašanje muškarca moglo bi se povezati i s konzumiranjem narkotika. Međutim, Hodžić nije mogao otkriti više detalja. (Oslobođenje)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,