Srijeda, 21. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Poznato kako se Kokanović pokušao opravdati za ubistvo inspektora u centru Bijeljine

Preuzmite sliku

Nikola Kokanović koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića (38) na šokantan način pokušao se opravdati tokom saslušanja, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Podsjetimo, Kokanović je u nedelju uvečer sa dva hica ubio Markovića ispred noćnog kluba „JIL“ u centru Bijeljine.

Kokanović je sin Zorana Kokanovića poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Izvor Srpskainfo ekskluzivno otkriva šta je Kokanović izjavio tokom kriminalističke obrade u policiji.

– Tokom kobne noći on je bio pijan i drogiran, pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne sjeća. Policajcima je ispričao da se ne sjeća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića – rekao je izvor Srpskainfo.

Međutim, kako kaže izvor ovog portala, inspektori baš i nisu povjerovali u njegovu priču.

– Puno tu stvari pokazuje da je teško da je to istina. Pošto je on nakon ubistva pobjegao, odbacio oružje i slično. Sve to biće provjereno u narednom periodu – kaže sagovornik Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, sumnja se da ipak postoji neka pozadina u ovom ubistvu.

– Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanaskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još puno posla, mnoge stvari se trebaju provjeriti. Također, utvrđuje se i da li je Marković ubijen zbog svog posla – kaže izvor Srpskainfo.

Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smjenu i prije zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

S druge strane, Kokanović je ranije tog dana iz Brčkog došao u Bijeljinu jer je, kako se saznaje, suprugu dovezao da se porodi u Bolnici ”Sveti Vračevi”.

– Marković je po završetku posla otišao na piće u ”JIL” i tu ga je dovezao kolega. Sjedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu, u noćni klub je ušao Kokanović sa društvom. Nisu se tu dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vrijeme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni ni fizički – kaže izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković  izlazio  Kokanović je zapucao ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša, od kojih je preminuo.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje