Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je kuća u kojoj je počinjeno ubistvo: Osumnjičeni muškarac sa ubodnim ranama prevezen u UKC Tuzla

Preuzmite sliku

U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Muškarac je, kako je potvrđeno za Tuzlanski.ba ubio ženu.

Kako su naveli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, danas oko 11:50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaviještena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.

Nezvanično, ubistvo je počinio Mađarski državljanin, koji je stopostorni invalid. On je ubio ženu s kojom je bio u braku.

Vezano | Muškarac ubio ženu u Lipnici kod Tuzle, policija na terenu 

  • Nakon počinjenog ubistva, osumnjičeni je nanijeo rane i sebi u pokušaju da izvrši samoubistvo. Isti je primljen na UKC Tuzla, sa ubodnim ranama u predjelu abdomena, po prijemu intubiran i trenutno je u operacionoj sali, što je potvrđeno iz UKC-a Tuzla. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,