Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nesreća u Srebreniku: U sudaru tri vozila povrijeđene dvije osobe

Preuzmite sliku

U saobraćajnoj nezgodi koji se dogodila u Srebreniku učestvovala tri putnička motorna vozila, a povrede su zadobile dvije osobe.

U ponedjeljak 26. februara oko 12,50 sati na magistralnom putu M 1.8 u mjestu Srebrenik, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.H., rođen 1978. godine iz Srebrenika koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Golf”, Š.S., rođen 1969.godine iz Srebrenika koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Fiat Punto” i A.F., rođen 1955. godine iz Srebrenika koji je upravljao putničkim motornim vozilom “Fiat Sedici”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi Š.S. je zadobio lakše tjelesne povrede, dok je A.F. zadobio povrede o čijem stepenu se ljekar u UKC-u Tuzla nije izjasnio, te je isti zadržan na liječenju.

Potrebne mjere i radnje preduzeli su policijski službenici PU/PS Srebrenik.

U protekla 24 sata na području Tuzlanskog kantona dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 4 lica zadobila lake tjelesne povrede (PS Srebrenik, PS Gračanica, PU Tuzla/PS Istok i PS Gradačac), dok su 2 lica zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili (PS Lukavac i PS Srebrenik). U 2 saobraćajne nezgode pričinjena je materijalna šteta (PU Tuzla/PS Centar i PS Gradačac).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,