Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jezivi detalji: Pedofil priznao inspektorima da je fotografisao djecu po gradu

Preuzmite sliku

Jedan od uhapšenih pedofila u policijskoj akciji “Sistem” priznao je istražiocima da je po gradu fotografisao djecu i sačuvao te slike, otkriva Srpskainfo. 

Akciju “Sistem” proveli su pripadnici Ministarstva unutrašnjizh poslova Republike Srpske i u sklopu nje privedene su četiri osobe.

Prema nezvaničnim informacijama uhapšeni su Vladimirko Ilić i Stefan Ćurković iz Banjaluke, Gorjan Božić iz Doboja i Želimir Obradović iz Vlasenice.

Prema saznanjima Srpskainfo uhapšeni se tereti da su sa sajtova na kojima se nalaze pornogorafski sadržaji maloljetne djece, skidali slike, ali i sami postavlji fotografije.

 • – Prilikom hapšenja policija je od njih oduzela veći broj dokaza, kao i što su CD-ovi sa slikama maloljetne djece. Riječ je o slikama na kojima se nalaze djeca od dvije do 16 godina – otkriva naš izvor.

  Dodaje da su uhapšeni starosti između 25 i 66 godina.

  Sami nazivi pregledavanih, uvoženih, izvoženih i pribavljenih fajlova na engleskom jeziku opisuju seksualne aktivnosti djece predtinejdžerske dobi i određenog uzrasta.

  U nazivima ovih fajlova se često se koriste skraćenice poput “Pedo” što predstavlja predtinejdžersku dob i skraćenica “pthc” – “pre-teen hard core” ili snimci djece u izopačenim scenama seksa, a skraćenia iza brojeva “yo” – “years old” predstavlja starosnu dob.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,