Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jeziv slučaj kod Laktaša: Očuh monstrum obljubio djevojčicu dok su bili sami u kući

Preuzmite sliku

Muškarac T. J. (32) uhapšen je tokom vikenda zbog sumnje da je u Laktašima obljubio djevojčicu M.M. (15), kćerku iz prvog braka njegove sadašnje supruge, otkriva Srpskainfo.

Slučaj se desio u okolini Laktaša, ali zbog zaštite žrtve nećemo objavljivati detalje ovog slučaja.

Da se slučaj desio potvrdili su nam danas i u Policijskoj upravi Banjaluka, koji su rekli da je T.J. uhapšen zbog krivičnog djela “polna zloupotreba djeteta starijeg od 15 godina”.

– Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci – istakli su u policiji.

Pritvor

Prema dostupnim informacijama, njega je tužilac ispitao i predložio pritvor, a koji je u međuvremenu i određen.

Izvor Srpskaifno objasnio je da se za ovaj slučaj saznalo kada je u policijsku stanicu u Laktašima došla D.J., majka djevojčice i rekla šta se desilo.

– Ona je policiji ispričala da se ovaj slučaj desio u njihovoj porodičnoj kući u blizini Laktaša – rekao je izvor.

Prema njegovim riječima, policija je odmah pokrenula istragu. Ubrzo su došli do informacija da postoji sumnja da se ovaj stravičan slučaj desio 20. novembra, kada su ostali ukućani bili odsutni.

– Ubrzo nakon toga policija je lisice stavila T.J. na ruke i o svemu obavijestila Centar za socijalni rad Laktaši – ističe sagovornik.

On je dodao i da je djevojčica potom upućena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na pregled, kako bi se utvrdilo da li je nad njom počinjena obljuba.

Raniji slučajevi

I prije skoro tri mjeseca banjalučka policija uhapsila je još jednog monstruma. Tada se radilo o muškarcu (48) iz Potkozarja, za koga je utvrđeno da je imao seksualne odnose sa svojom kćerkom (14).

Policija je ispitala osumnjičenog, a ljekarski pregledi djevojčice potvrdilu su najcrnje slutnje.

I u martu prošle godine policija je pokrenula istragu protiv muškarca iz Banjaluke zbog sumnje da je mjesecima zlostavljao svoju kćerku (14).

Istražioci su ostali šokirani navodima iz prijave o polnom nasilju nad maloljetnom djevojčicom, a posebno detaljima i time da je seksualno zlostavljanje trajalo duži vremenski period u tami porodične kuće strave i užasa.

Uznemirujući slučaj vjerovatno ne bi ni bio otkriven da se djevojčica nije povjerila drugaricama iz škole. Prijateljice su joj odmah rekle da to što radi otac nije normalno, te da ga treba prijaviti.

Potjernica

Razgovor između prijateljica vodio se na temu seksualnog obrazovanja učenika, a djevojčica se povjerila drugaricama u školi i ispričala da duži vremenski period ima seksualne odnose sa svojim ocem! Djevojčica je ubrzo u pratnji prijateljica otišla u kancelariju direktorke škole, a ona je odmah obavijestila nadležne institucije.

Policija nije uspjela odmah naći osumnjičenog, jer je bio van BiH, pa je za njim raspisana potjernica. Nedugo nakon toga on je pokušao ući u BiH, ali je priveden na graničnom prelazu.

Krajem prošle godine policija je na području Čelnica uhapsila i Stojana B. (29) zbog sumnje da je obljubio 13-ogodišnju djevojčicu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,