Petak, 1. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dubrave Donje: U sudaru tri vozila povrijeđeno više osoba, jedna teže

Preuzmite sliku

U utorak 28. marta oko 09,20 sati na magistralnom putu M-17.1, u mjestu Dubrave Donje – Sprečki pravac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri automobila.

U nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo „Ford Fokus“ kojim je upravljala H.R., rođena 1980. godine iz Banovića, putničko motorno vozilo „Fiat Punto“ kojim je upravljala A.A., rođena 1998. godine iz Đurđevika i putničko motorno vozilo “VW Golf“ kojim je upravljao S.I., rođen 1989. godine iz Živinica.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi H.R. koja je upravljala Fordom je zadobila teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje je zadržana na daljem liječenju, dok su vozač  Golfa S.I. i saputnica u automobilu Ford  V.R., rođena 1954.godine iz Banovića zadobili lake tjelesne povrede.

U vremenskom periodu od 09,25 do 10,15 sati saobraćaj na navedenoj dionici puta je bio u potpunosti obustavljen. Potrebne mjere i radnje poduzeli su policijski službenici PS Živinice i OKP PU Živinice. (Foto: Ilustracija)

Vezano | U saobraćajnoj nezgodi na putu prema aerodromu Tuzla povrijeđene dvije osobe

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje