Petak, 24. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Detalji sa mjesta nezapamćenog zločina: Otac ubio maloljetnog sina i kćerku, pokušao i samoubistvo (FOTO)

Preuzmite sliku

Kako je Tuzlanski.ba ranije objavio, večeras se u Donjoj Obodnici kod Tuzle dogodila velika tragedija. 42-godišnji muškarac, čiji identitet za sada nije poznat, života je lišio dvoje maloljetne djece,  ove informacije za Tuzlanski.ba potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK) Izudin Šarić.

Ekipa našeg portala se odmah uputila na mjesto na kojem se desila ova porodična tragedija, prema raspoloživim informacijama 42-godišnji Nesad Djedović je života lišio maloljetnog sina A.D. (7,5) te maloljetnu kćerku M.D. (12).

Kako Tuzlanski.ba saznaje kćerka je na licu mjesta pronađena mrtva, dok je sin preminuo na putu za UKC. Nakon počinjenog ubistva otac je pokušao lišiti života i sebe, ali prema posljednjim informacijama trenutno se u veoma teškom stanju i sa teškim povredama nalazi na UKC-u Tuzla, gdje mu se ljekari bore za život.

Ubistvo je počinjeno oko 19:00 sati u automobilu Passat, vatrenim oružjem, najvjerovatnije pištoljem. Pretpostavlja se da su svo troje sa područja Tuzlanskog kantona.

Prostor oko mjesta na kojem je počinjeno ubistvo je ograđeno policijskim trakama, te ekipa našeg portala za sada nije u mogućnosti da pruži više informacija. (Tuzlanski.ba)  

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,