Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Urbani Elementi u subotu na Sonom Trgu

Preuzmite sliku

Udruženje „Tuzla Uživo“ i Džumbus ekipa mladih ljudi vas pozivaju da ovu subotu dođete i zajedno s njima okupirate Soni trg “Urbanim Elementima”.

Naime, riječ je o još jednom događaju pod nazivom Urban Elements https://www.facebook.com/events/156629114773787/u sklopu Džumbus DIYYF-a koju su pripremili mladi ljudi.

Događaj će početi oko 15h, kada će iskusni graffit umjetnici zajedno sa mlađim nasljednicima uzeti sprejeve u ruke, te na otvorenom zidu napravljenom od folije raditi umjetnička djela. Džumbus ekipa poziva sve mlade koji imaju afiniteta prema crtanju grafita da dođu i svoj trag ostave na ovom zidu.

U 17h će nastupiti plesna grupa „Dirty Angels Crew“, kao i par solo/duet plesnih aktova, koji će vas definitivno razdrmati i poželjeti ćete plesati breakdance i hip hop pokrete sa njima. Kao grupa koja podržava Hip-Hop dešavanja širom BiH, „Dirty Angels Crew“ će biti odlična uvertira za ono što će uslijediti. Od 19h svi koji imaju smisla za Hip-Hop muziku i sklapanje rima moći će se popeti na binu. Pozivaju se svi takvi, mladi ljudi, da iskoriste priliku i predstave svoje rap vještine. Nećete biti sami, pored podrške poznatog tuzlanskog DJ Maste koji će puštati bitove, imati ćete podršku i publike. Budite hrabri tu noć i pokažite da to radite najbolje!

Dođite u subotu, 10.septembra od 15h na Soni trg i budite urbani element ovog Džumbus događaja.

Iz Tuzla Live-a i Džumbus ekipe vam poručuju, ako imate želju da se uključite u jedan od posljednjih događaja Džumbus DIYYF,  pišite na fb stranicu https://www.facebook.com/DzumbusDIYYF ili se javite na broj telefona 062 761 331 te postanite dio Džumbusa! (Tuzlanski.ba)

  • hip-hop-tuzla
  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje