Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Upis u toku: Studentski hotel Dorrah uveliko se priprema za početak nove akademske godine

Preuzmite sliku

Studentski hotel Dorrah se uveliko priprema za početak nove akademske godine. Za korisnice svojih usluga, obezbjedili su pored kvalitetnog smještaja, mnogo drugih noviteta.

Studentice mogu rezervisati smještaj u dvokrevetnoj ili jednokrevetnoj sobi.

U cijene smještaja ulazi: Smještaj, režije, sedmično čišćenje sobe, mjesečno mijenjanje posteljine, korištenje biblioteke, loung-a, terase te besplatne edukacije i radionice za profesionalno i lično usavršavanje, izleti unutar Bosne i Hercegovine. Za najbolje studentice tokom akademske godine obezbjedili su i  besplatna putovanja.

Sve o Dorrahu možete pročitati OVDJE 

Ukoliko ste zainteresovane za upoznavanje mjesta koji bi moglo postati vaš drugi dom, javite se putem kontakt telefona 035/210-190 ili email-a: dorrahtuzla@gmail.com; recepcija@dorrah.ba

“Požurite, mjesta još uvijek ima ali ne garantujemo da će ga biti još duži vremenski period. Čekamo te, ne propusti priliku da doživiš nezaboravna iskustva, sklopiš trajna prijateljstva, usavršiš svoja znanja, zabaviš se, proživiš top studentske dane i budeš dio važne zajednice koja motiviše i nakon završenog fakulteta jer žena je ženi drug i naša priča se nastavlja, poručuju iz Dorraha.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje