Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

University hotel Dorrah: Popust na rane rezervacije studentskog smještaja za akademsku 2019/20 godinu

Preuzmite sliku

University hotel Dorrah i ove godine nudi popust na rane rezervacije smještaja do 30.06.2019. godine

Popust od 10% odnosi se na dvokrevetne sobe, te po cijeni samo od 225,00 KM možete stanovati u dvokrevetnoj sobi ovog potpuno novog, svjetskog koncepta studentskog smještaja.

Pored kvalitetne ponude studentskog smještaja hotel Dorrah nudi studenticama biblioteku u kojoj studentice mogu nesmetano pripremati ispite samostalno ili u grupi, restoran koji nudi tri obroka i vešeraj.

Sigurnost studentica je jedan od imperativa hotela Dorrah te je kompletan hotel pokriven video nadzorom a recepcija na raspolaganju 24 h.

Osoblje hotela trudi se pružiti sve ono što je studenticama potrebno, tako da su pored smještaja, pobrinuli da u svojoj ponudi imaju besplatne edukacije za profesionalno i lično usavršavanje, svakodnevne konsultacije, kreativne radionice, izlete i privatne zabave.

  • Zasigurno da University hotel Dorrah nudi studenticama sve što je potrebno na jednom mjestu, od sigurnosti koja je najbitnija preko dodatnih sadržaja koji će upotpuniti studentski život.

    Sve  informacije i rezervacije smještaja dostupne su na broj telefona +387 35 210 190 ili putem mail adrese recepcijadorrah@gmail.com

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,