Četvrtak, 29. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

U centru Tuzle jutros se pojavili srcoliki baloni sa ljubavnim porukama

Preuzmite sliku

Tamo gdje ljubav živi…

Nikada ne znate gdje možete sresti svoju pravu ljubav. Ponekad je dovoljno da pratite one male sitne znakove na putu koji će vam nagovijestiti da se ljubav nalazi možda baš tu iza ugla, ili možda pored vas, a ponekad vas znakovi vode upravo „Tamo gdje ljubav živi…“

Ukoliko danas u šetnji gradom ugledate srcolike balone uzmite ih, provjerite koju poruku nose i krenite na mjesto gdje ljubav živi, jer tamo u prizemlju Bingo City Center Tuzla na Dan zaljubljenih 14. februara očekuju vas brojna iznenađenja.

Jedno od njih je i nagradni zid koji sadrži koverte sa pitanjima, tako da možete provjeriti koliko poznajete stihove nekih najljepših ljubavnih balada sa ovih prostora, a znanje vas opet vodi do simboličnih i vrijednih nagrada. Kada se dobro zabavite, a možda i zapjevate, bilo bi lijepo da to raspoloženje ovjekovječite i jednom fotografijom.

Zato je tu i prekrasno osmišljen ljubavni foto kutak koji vam pruža priliku da kreirate jedinstvenu fotografiju sa voljenom osobom. Možda neku podijelite i na društvenim mrežama #tamogdjeljubavživi, jer ljubav je najbolja kada se dijeli.

I neka vas ljubav vodi i dalje kroz ovaj dan, jer postoji više vrsta ljubavi, kao što je ljubav prema filmu, hrani, odjeći, nakitu, a kada se sve to nalazi na samo jednom mjestu ili „Tamo gdje ljubav živi“, onda sreći nema kraja, jer tu ostvarujete i popuste na poklone za vaše voljene

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,