Petak, 1. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanku obradovala poruka i poklon ispod brisača: “Ako ti danas niko nije kazao nešto lijepo…”

Preuzmite sliku

Mali znaci pažnje, sitni gest znanih ili neznanih ljudi, zaista može imati veliki uticaj na raspoloženje, može biti razlog za osmijeh ali i za motivaciju. 

Jedno neobično iskustvo sa svojim sugrađanima u Facebook grupi Grad Tuzla podijelila je Selma Sejranić Rustemović, koja je na parkingu ispred RK Omega ispod brisača na vjetrobranskom staklu svog automobila zatekla poruku i poklon koji će ne sumnjamo dugo pamtiti:

  • “Sinoć, na parkingu iza RK Omega neko nam je ostavio poklon ispod brisača. Kako sam s djecom bila u žurbi, nisam odmah pogledala o čemu se radi, pretpostavljajući da je promotivni letak. Tek na semaforu smo vidjele da se radi o poruci pisanoj rukom. Malo je reći da smo oduševljene piše selma i dodaje:

    Žao nam je što nismo odmah vidjele, možda nas je taj mlađahni prijatelj gledao iz prikrajka. Sudeći po rukopisu pretpostavljam da se radi o mladom insanu. Dragi prijatelju, želimo da ti se zahvalimo od srca, i da ti poručimo da je tvoja misija ispunjena. Poruke i slatkiši su stigli do pravih ljudi u pravom momentu.” navodi se uz priložene fotografije. (Ilustacija: Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,