Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlake u Novu 2024. godinu uveli Bajaga i Instruktori

Preuzmite sliku

Više od 10.000 građana Tuzle i onih koji su u gradu soli odlučili dočekati novogodišnju noć na Trgu slobode uz Bajagu i instruktore zakoračili su u novu 2024. godinu.

 • Program na Trgu slobode počeo je nastupom DJ Shadow Kida, koji je sjajnim hitovima zagrijao atmosferu među onima koji su poranili da zauzmu svoje mjesto na Trgu slobode.

  Građani Tuzle i svi oni koju su Tuzlu odabrali za novogodišnji doček, uz bogat zabavni program ušli su u novu, 2024. godinu.

  Od 21 sat atmosferu je dodatno zagrijao tuzlanski bend Divan, dok su od 23:00 nastupili Bajaga i Instruktori, koji su ujedno sve okupljene i uveliu novu, 2024. godinu.

  Tuzla je ovog puta u Novu godinu ušla bez organizovanog vatrometa. Na takav način grad soli se pridružio mnogim evropskim gradovima koji su ulazak u Novu godinu obilježili bez pirotehnike.

  Podsjećamo, novogodišnja repriza na Trgu slobode u Tuzli će biti upriličena 1. januara kada će na Trgu slobode nastupiti Tijana Dapčević, a prije nje će publiku zagrijati DJ Yaha, kao i bend VIS Retro. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje