Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Premijera nove HIT predstave Dragana Marinkovića Mace 12. Decembra u BKC-u

Preuzmite sliku

Dragan Marinković Maca će premijerno predstaviti svoju novu hit predstavu u Tuzli.

Predstava će se održati 12. decembra u BKC-u sa početkom u 20 sati.

’Kakva ti je žena, takav ti je život’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u stomaku od smijeha,  izaziva veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog smijeha. Ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji Vas okružuje.

Mi smo generacija koja ne želi vezu…

Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu.  Željeli  bismo poručiti svoju srodnu dušu  ‘’online’’ .  Čitamo   ‘’5 načina kako da znaš  da mu se svidjaš’’  i  ‘’7 načina kako da je osvojiš’’ misleći da možemo  programirati  osobu  za  vezu  kao  projekat na internetu.

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu.

Želimo fasadu veze bez truda, držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih365 dana koji vode do nje. Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo.

Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu? Šta je potrebno za skladan brak?

Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinkovic-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će Vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Karte možete kupiti u BKC-u, CD shop Mido ili putem sistema kupikartu.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje