Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: MINGOS kafa na jedinstven način izmamila osmijeh na licima sugrađanki

Preuzmite sliku

Kako je „Kafa za svaku priču“ popravila raspoloženje u našem gradu?

Naši sugrađani danas su imali poseban osmijeh na licima, osmijeh koji je izazvalo prijatno iznenađenje u gradskim autobusima na linijama 2, 7 i 15. MINGOS kafa čestitala je 8. mart našim sugrađankama na jedinstven način, baloni sa porukama sačekali su svakog putnika ovog nedjeljnog jutra.

U vremenu kada nam nedostaju pozitivne priče, bilo je lijepo podsjetiti se citata koji slave ljubav, lijepa osjećanja, žene, majke i ljepotu. MINGOS kafa, kafa za svaku priču uspjela je da ovaj dan uljepša, te da nam pored balona koji su obojili u vedrinu naš grad, pokloni i divnu aromu kafe koja je zamirisala širom Tuzle. Prema riječima naših sagovornika, zahvaljujući poklonima MINGOS kafe mnogi su se neplanirano okupili sa svojom porodicom i prijateljima i uz šoljicu ukusa koji mami na priče, ispričali onu svoju, posebnu, koja je obilježila njihov dan.

Poziv za druženje i podsjećanje da uvijek imamo vremena za onu još jednu šoljicu kafe, MINGOS je probudio u Tuzlacima, a čestitanje 8. marta na ovaj način je druga po redu aktivnost koju nam je MINGOS prvi put darovao nedavno, za Valentinovo.

MINGOS kafa, kafa za svaku priču, dolazi iz Brčkog, gdje vrhunskom tehnologijom prženja i pakovanja kafe i timom koji pored stručnosti posjeduje i ljubav prema svakom zrnu kafe, na tržište plasira visokokvalitetnu mješavinu mljevene kafe, prave domaće. MINGOS ističe da  sve ljubitelje kafe smatra članovima svoje porodice, i da stoga posebno vodi računa o kvalitetu svojih proizvoda. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje