Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Šta se dešava sa uličnom rasvjetom u Tuzli?

noc-mraaak1
Preuzmite sliku

Već sutra pokušat ćemo saznati više informacija o kojima ćete biti obavješteni…

noc-mraaak1

Posljednjih nekoliko dana na redakcijski mail stiglo nam je nekoliko upita koji se odnosne na istu problematiku. Naime, nekoliko čitatelja skrenulo nam je pažnju na problem ulične rasvjete u brojnim tuzlanskim ulicama.

Šetnja pojedinim ulicama u našem gradu je poput one iz horor filmova, iz dana u dan ulična rasvjeta zakazuje, a niko ne reaguje niti se ista popravlja, očito treba neko ozbiljno da strada ili bude napadnut kako bi se reagovalo, skoro čitav grad je u mraku, dolaze nam kišni i olujni dani, lijepo bi bilo kada bi odgovorni uradili nešto po ovom pitanju” na redakcijski mail napisao je čitatelj Almir.

Od Bulevara do Sjenjaka, veliki broj uličnih svjetiljki je neispravan i već nekoliko mjeseci niko ih ne popravlja, prošetati noću, “Oktobarskom”, jednom od najljepših ulica u gradu je pomalo jezivo, kao i mnogim drugim ulicama u tom dijelu grada.” napisala je čitateljka S.A.

“Prije nekoliko noći vozio sam se automobilom kroz Stupine oko 19.00 sati i vjerujte da je jezivo, strašno i veoma opasno, nakon 20.00 sati rasvjeta je počela da radi, ali ovim putem želim da apelujem da se vrijeme paljenja ulične rasvjete u ovom periodu mora pomjeriti i paliti znatno ranije” između ostalog javio nam je Mirza.

Da li i vaša ulica ima problem sa velikim brojem neispravnih uličnih svjetiljki, a da to ranije nije bio slučaj, obavjestite nas, javite nam o kojem dijelu grada i koja ulica je u pitanju, potrudićemo se da pronađemo odgovore… (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: