Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sljedeći vikend u Tuzli preko 3.000 motorista i koncert Zabranjenog pušenja

Preuzmite sliku

Moto Klub Tuzla u periodu od 09 do 11 septembra organizuje 9. Internacionalni moto susret “Bike Fest Panonica Tuzla” koji će se održati na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli.

Osnovni cilj manifestacije je širenje avanturističkog turizma i pokazivanje turističke ponude grada Tuzle kao i države Bosne i Hercegovine.

Ove godine prema najavama iz MK Tuzla, očekuje se preko 300 moto klubova odnosno preko 3.000 motorista iz bivše Jugoslavija, Austrije, Njemačke i Mađarske. Procjenjuje se da bi kroz kompleks Pannonice i grada trebalo da prodefiluje preko 6.000 osoba, a smještajni kapaciteti u gradu budu skoro popunjeni.

Otvaranje moto susreta počinje u petak 9. septembra u 12 sati kada će tuzlanski bajkeri uz kupanje i druženje dočekati goste iz svih krajeva.

Tokom cijelog vikenda bit će bogat muzički program, vožnja i stant show, beach pjena party i mogo drugih aktivnosti . U subotu će također nastupati kultni bend “Zabranjeno pušenje“.

Iz MK Tuzla pozvali su sve zainteresovane da dođu i uživaju tokom trajanja ove manifestacije uz moto “Come in Peace or stay at home“. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,