Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Publiku u Tuzli očekuje pravi spektakl: Počela prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina (VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon sedam godina, bliži se datum ponovnog održavanja koncerta Dine Merlina u na Tušnju u Tuzli, a već je počela i prodaja ulaznica. Koncert će se održati 30.jula, a bit će ovo Merlinov prvi nastup u Tuzli još od 2009. godine kada je na Tušnju nastupao pred rekordnih 25.000 posjetilaca.

 • dino-merlin-tusanj
 • “Na turneji “Hotel nacional” koja je ušla u treću godinu i gdje smo svirali u preko 50 gradova, Tuzla je grad koji za mene ima posebnu važnost. To je jedna posebna svečanost, prilika da se sretnem sa svojom publikom nakon sedam godina i tako na najljepši način zahvalim za podršku i vjernost koju mi poklanjaju već decenijama. Spreman sam publici u Tuzli posvetiti još jedan koncert koji će se dugo pamtiti“, kazao je Merlin povodom predstojećeg  koncerta.

  Da publiku iz Tuzle, Bosne i Hercegovine i cijelog regiona očekuje istinski spektakl pobrinut će se organizator koncerta, sarajevska Magaza: “Na koncertu će biti korištena najsavremenija razglasna oprema, vrhunska rasvjeta, impresivna video produkcija te tehnička ekipa od preko 100 ljudi koja će pratiti Dinin bend od 12 muzičara”, kazao je Asim Kraljić, ispred organizatora koncerta.

  Cijene ulaznica za koncert u Tuzli su: Teren 15 KM, Tribine 20 KM, Fan Pit 25 KM.

  Prodaja ulaznica počela je danas putem prodajnog servisa kupikartu.ba. Prodajna mjesta u Tuzli uključuju CD shop Mido, Ljaljić Tours, Agencija Putnik te iNovine Kiosci na glavnom šetalištu, kao i sva ostala prodajna mjesta web servisa kupikartu.ba  te dinomerlin.com.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,