Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Plava poliklinika: Dostupan najnoviji i najnapredniji 4D ultrazvučni aparat na svijetu! (VIDEO)

Preuzmite sliku

Plava poliklinika je prva zdravstvena ustanova u BIH, u kojoj je dosupan najnoviji i najnapredniji 4D ultrazvučni aparat na svijetu – Voluson E10!

 • plava-poliklinika-ultrazvuk
 • Želite li sa velikom sigurnošću da se uvjerite da je vaša beba zdrava, a pritome da osjetite čari najmodernije tehnologije u svijetu, od sada to možete učiniti u Plavoj poliklinici Tuzla.

  FMF London licencirani ginekolog za prvi I drugi trimestar screening.

  Link za licencu I trimestar screening – (combined test): FMF Certificate of competence

  Link za licencu II trimestar screening – (Mini anomaly scan): Fetal Medicine in the 18-23 weeks scan.

  “Pored brojih svjetskih centara gdje sam obavljala edukacije uvijek sam imala želju da u Bosni i Hercegovini ponudimo najmoderniju tehnologiju u svijetu! Prije par godina bio je to prvi u BiH najsavremeniji 4D ultrazuk GE Voluson E8 expert a danas je to najnoviji Voluson E10. Ponosna sam da sam dio tima Plave poliklinike koji bira samo najbolje za svoje klijente.Cijena ekpertnog 4D pregleda ostaje nepromijenja!“ Mri.sci.dr Dženita Kurtćehajić.

  Voluson E10 ultrazvuk je dizajniran od GE healthcare i budućnost je roditeljske njege. Nije to samo boja koju ovaj aparat može pokazati, on zapravo može da pokaže više o životu nego bilo koji medicinski uređaj do sada.

  Voluson E10 ima 4puta ultrazvučni, 10 puta veći prenos podataka za bržu i veću rezoluciju i 4 puta veću procesnu moć za veću fleksibilnost naprednijih aplikacija.

  Volusion E10 ultrazvuk može dati tačnu sliku vena i arterija, dozvoljavajući doktorima da nadgledaju razvoj srca i mozga kod djeteta od ranog prvog tromesječja. Pomaze doktorima da važne dijagnoze donesu ranije.

  Danas možete vidjeti njihove pokrete u 3D-u, vidjeti osmjeh grimasu i njihove osobnosti.

  Imate sliku sveobuhvatnog kompleksnog ženskog zdravstvenog problema.

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje