Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovdje se ostvaruju najljepše želje: Vokabula predstavila nove kurseve njemačkog jezika

Preuzmite sliku

Popularno

“Nema više dosadnog učenja!”, tako je 2016. godine rekla, sad već poznatu rečenicu, vlasnica Vokabule.

Sve je počelo u studentskim danima jednom jednostavnom idejom: Kroz posebno razvijenu metodologiju pokazati ljudima da njemački jezik nije težak i da sa malo poznavanja njemačkog svi imaju priliku raditi bolje plaćen posao. Ta priča i danas traje.

“Opsjednutost” da budu bolji od samih sebe dovela je do toga da odbace svoj, sada već stari program i da osmisle potpuno novi program i metodologiju. Onu u kojoj je polaznik na prvom mjestu, gdje su greške sastavni dio učenja i u kojem se ne stavlja fokus na gramatiku već se upotrebljava automatski kroz konverzaciju.

Jer kako kažu: “Nije cilj polaznika naučiti da recitira pravila futura, već ga osposobiti da sugovorniku objasni šta će sutra raditi”.

Stvoren za novo doba i generaciju koja ne voli dosadu

Tačno godinu dana od početka istraživanja i rada na novom naprednom programu učenja njemačkog jezika, od 18.01. svi upisani na zimski upisni rok moći će iskusiti kako izgleda moderno učenje i doživjeti iz prve ruke novi napredni program.

“Ponekad polaznici misle da su vidjeli sve pa volimo da ih iznenadimo. A ovaj novi i drugačiji program stvarno nisu mogli očekivali.”, rekla je Ivana Vukadin, vlasnica Vokabule.

 • Stvoren za novu eru i generaciju koja ne voli dosadu. Upoznajte Vokabulin Standardni 2u1 kurs!

  Vokabulin Standardni 2u1 kurs predstavlja kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i istinsku ljubav prema podučavanju jezika uz dašak nostalgije. Potiče na aktivno korištenje usvojenog vokabulara kod svakoga i trenutke učenja pretvara u poseban doživljaj. Tako se možete zavaliti u stolicu i gledati kako Vaš njemački napreduje iz dana u dan.

  “Ponosni smo što smo završili ovako kompleksan projekat koji se ne bazira samo na novim i zabavnim aktivnostima na nastavi, nego i tlocrtu za sve buduće programe koji bi nas trebali voditi u narednim godinama i, donijeti veliku korist našim polaznicima.”, dodala je Ivana Vukadin.

  Promjene u cijenama

  Promjenom cijena kurseva za otprilike ~7.50% nastojimo Vokabulu održati na pozitivnoj nuli. Jednostavno rečeno, naši troškovi rastu brzinom kojom se nadmašuje naš prihod.

 • Kako bismo nastavili pružati naše jedinstvene kurseve i vrhunsko iskustvo na nastavi, ali i platiti prostor i režije na koje se oslanjaju naši polaznici te kako bismo se mogli nastaviti razvijati i usavršavati, moramo poduzeti nekoliko koraka da održimo Vokabulu na pozitivnoj nuli.

  Stoga, ulažemo višestruke napore da zadržimo normalnu cijenu, prilagođenu većini ovdašnjih džepova, i da naši kursevi budu jedni od najpovoljnijih u BiH gledajući najbitniji faktor svakog kursa, a to je cijena po času ili nast. jedinki.

  Svi u Vokabuli smo zahvalni što se možemo osloniti na vašu podršku i razumijevanje. I možemo vam obećati da ćemo i dalje imati transparentne cijene i nastaviti sa unapređenjem naših kurseva, kao i cjelokupne Vokabule!

  Novi program. Nepromijenjeni kvalitet.

  Novi Vokabulin Standardni 2u1 kurs sadrži čak 80 nastavnih jedinki (UE) u 10 sedmica nastave gdje će polaznici savladati jedan podnivo, npr. A1.1. Za vrijeme trajanja kursa profesori će neprestano biti na raspolaganju, te na nastavi kreirati situacije koje simulišu svakodnevnicu, a vi ćete pri tome aktivno koristiti usvojeni vokabular.

  Pri tome je svaki susret sa grupom podijeljen na četiri nastavne jedinke u skladu sa četiri ključne vještine, svaka u trajanju od 35 minuta, gdje polaznici treniraju vještine: čitanje, slušanje, komunikaciju i pisanje, dok se ona najvažnija, komunikacija koristi konstantno. Ovo omogućava svakom polazniku zadržavanje koncentracije tokom cijelog susreta, a sve zajedno vodi do aktivne upotrebe jezika.

 • Možda ste početnik i postoji određena doza straha jer mislite da je njemački jezik težak, no već na prvom susretu zahvaljujući Vokabulinoj metodologiji i novom programu osloboditi ćete se straha i moći ćete početi koristiti njemački jezik.

  Nova cijena Standardnog 2u1 kursa za 2 i po mjeseca nastave iznosi samo 135KM u 2 jednake rate, a jednokratno 270KM. Dok na sljedećem upisu svi ostvaruju dodatni popust od 5% i tada kurs iznosi nevjerovatnih 255KM/80UE.

  I ne zaboravite, veći broj časova garancija je uspješnog učenja jezika!

  Vaša otvorena vrata za nove prilike

  Mislimo da možete biti izuzetni. No, biti izuzetan zahtjeva trud.

  Znači biti spreman na promjenu. Za to je potrebno vodstvo.

 • Vokabula vas uči njemački jezik na jednostavan i zabavan način i čini prilike u životu bližima nego ikada.

  Najveći rizik je propuštena prilika. A ti… Prepoznaješ li priliku kad je vidiš?

  Kontakt informacije:

  CENTAR TUZLA

  Hendek 29 – Skver

  (I sprat iznad Konzuma)

  BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

  https://vokabula.com/

  http://facebook.com/vokabulaTuzla

  Vaša Vokabula

  Kreni u život. Život pun prilika.

  Upozorenje. Učenje njemačkog u Vokabuli prouzročiti će veliku sreću u Vama! (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje