Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Optika Smajlović otvorila novu specijalizovanu prodavnicu u strogom centru Tuzle

Preuzmite sliku

Popularno

Nakon što su sredinom juna prošle godine u sklopu stambeno-poslovnog objekta Heez, tačnije na adresi Ismeta Mujezinovića 44 otvorili svoju specijalizovanu prodavnicu dioptrijskih okvira i sunčanih naočala “Optika Smajlović” odnedavno pristuna je na još jednoj lokaciji i to u strogom centru Tuzle.

Naime, Optika Smajlović svoju novu specijalizovanu prodavnicu gdje je također moguće obaviti i besplatan pregled vida otvorila je u Turalibegovoj ulici na broju 15a.

Optika Smajlović predstavlja porodičnu tradiciju dugu preko 17 godina, a glavni razlog dugogodišnje prisutnosti na tržištu je konstantna posvećenost prema radu gdje je prioritet zadovoljstvo i pozitivno iskustvo kupaca.

Osim bogate ponude najpopularnijih svjetskih brendova sunčanih naočala te kompletnih naočala sa ugrađenim dioptrijskim staklima građani imaju mogućnost posavjetovati se stručnim i iskusnim optometristima kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolji proizvod, uslugu ili savjet.

Široka paleta ponude konstantno prati nove svjetske trendove kao i modele svjetskih najpoznatijih proizvođača. a također asortiman obogaćuje i linija vrlo kvalitetnih modela naočala po vrlo pristupačnim cijenama.

“Naša namjera je da omogućimo različite modele naočala kao i modele svih cjenovnih kategorija na jednom mjestu kako bi naši posjetitelji mogli naći naočale za svaku priliku po pristupačnim cijenama. Tokom naših 17 godina rada težimo da svake godine budemo još bolji kako bi našim kupcima mogli ponuditi još kvalitetniju uslugu. Na našem web shopu možete također naći interesantne tekstove o vidu, zdravlju i naočalama.” navode iz Optike Smajlović.

U želji da budu u korak sa trendovima i da kupcima omoguće lakši pregled asortimana kreirana je i Internet prodavnica optikasmajlovic.ba.

Podsjećamo, pored novootvorene poslovnice, Optiku Smajlović možete pronaći i na drugim lokacijama u Tuzli, Srebreniku, Gradačcu, Gračanici, a više o adresama optika u navedenim gradovima možete saznati OVDJE.

Novosti možete pratiti i putem zvanične Facebook stranice kao i zvaničnog Instagram profila.

Za sve one koji žive izvan Tuzlanskog kantona, tu je webshop koji je dostupan svima: muške sunčane naočale, ženske sunčane naočale, muške dioptrijske, ženske dioptrijske.

Iz godine u godinu, posvećenost kvalitetu i stručnosti je nagrađena povjerenjem klijenata što je rezultiralo da  Optika Smajlović postane danas danas jedan od najprepoznatljivijih brendova u ovoj branši. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje