Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglas za posao: University hotel Dorrah zapošljava recepcionerku

Preuzmite sliku

Imaš srednju stručnu spremu, aktivno govoriš engleski jezik? Neko si ko ima razvijene radne navike. Vjeruješ da čovjek svaki dan uči i radiš na sebi svakodnevno?

Po prirodi voliš  komunikaciju sa ljudima i uspostavljaš dobar odnos za kratko vrijeme. Voliš rad u timu, tačnije timski si igrač, kolegijalna si i nisi od onih osoba ” to nije moj posao”, vjeruješ da je firma u kojoj radiš tvoja druga porodica.

Imaš razvijene digitalne kompetencije. Organizovana si osoba i nemaš problem sa multi-taskingom. Samoinicijativna si i odgovorna, osoba si u koju se možemo pouzdati. Ne libiš se posuditi dobru knjigu za pročitati. Kišovito vrijeme nema veze sa tvojim raspoloženjem, voliš osmijeh, pozitivu i nemaš problem da dijeliš komplimente. Prihvataš kritiku jednako kao kompliment.

Posao je…

Svaka naša uposlenica je jedinstvena. Mi u različitostima vidimo bogatstvo. Kao naša uposlenica na recepciji, unijet ćeš novu i pozitivnu energiju u naš tim, učinit ćeš sve da naše studentice dobiju novu stariju sestru, zaštiti ćeš ih i unijeti novitete i pozitivu u svaki njihov dan.

Ne, mi ne tražimo Wonder woman  i ne tražimo da imaš savršen vid ili da skačeš padobranom, ali postoji spisak stvari (ne zahtjeva) na čemu rade ostale recepcionerke u Dorrahu. Od naše buduće kolegice očekujemo:

– Kvalitetno i predano obavljanje recepcionerskog posla
– Open mind i nove ideje
– Vođenje i održavanje recepcije urednom (cakum pakum što bi rekli)
– Vođenje precizne i tačne evidencije o studenticama i gostima
– Obračunavanje i naplaćivanje troškove smještaja i ostalih usluga
– Učestvovanje u izradi ponuda
– Rad u noćnoj smjeni

Prednosti…

Radiš u mladom i cool timu, imaš redovna primanja. Dio si velike prijateljske zajednice i velike porodice. Imaš poslodavce koji te motivišu kako bi postala najbolja verzija sebe i super uslove rada. Tvoj glas, ideje i mišljenje se cijene.

Ako ti ovo iznad zvuči dobro, pošalji nam email na dorrahtuzla@gmail.com i oduševi nas s nekoliko rečenica u motivacijskom pismu i ne zaboravi nam poslati CV.

Nakon toga slijedi jedan intervju.

Ako imaš dodatnih pitanja za nas, javi se kojim god putem želiš i rado ćemo odgovoriti na tvoja pitanja.

Konkurs ostaje otvoren do 18.11.2020. godine.

Ne zaboravi da zapošljavamo zbog karaktera a ne kvalifikacija.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,