Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Novi alternativni put do javnog parkirališta \”Trg slobode\”

9e
Preuzmite sliku

S obzirom na radove na rekonstrukciji sjeverne saobraćajnice koji su i dalje u toku, obavještavamo građane da je napravljen novi alternativni put do javnog parkirališta \”Trg slobode\” i ulica Tuzlanskih brigada i Patriotske lige.

\"9e\"Alternativni put: od Skvera, preko ulice Atik mahala (jednosmjerna ulica), preko novog puta iza Privredne komore (dvosmjerni saobraćaj) koji vodi do zatvorenog javnog parkirališta \”Trg Slobode\”, kroz ulice Tuzlanskih brigada (Revda) i Patriotske lige (ćevabdžinica \”Limenka\”).

Javno parkiralište koje se prostire dužinom ulice Tuzlanskih brigada (ispred Revde) i u ulici Patriotske lige i dalje je van funkcije zbog uvođenja dvosmjernog režima saobraćaja. Uposlenici sektora za održavanje horizontalne i vertikalne signalizacije JKP \”Saobraćaj i komunikacije Tuzla\” doo Tuzla, su izvršili postavljanje odgovarajuće saobraćajne signalizacije.

Mole se građani, učesnici u saobraćaju, da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i koriste alternativne putne pravce.

{igallery id=\”5549\” cid=\”76\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”30\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: