Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

No+Vello Tuzla: Dočekajte spremni ljeto! (FOTO)

nomasvello7
Preuzmite sliku

Posvetite se sebi! Bilo da ste žena ili muškarac, riješite se dlačica za samo 40 KM po zoni/sesiji.

nomasvello7

No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože. Kompanija je osnovana u novembru 2007. i ima preko 1.300 centara u 15 zemalja i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Gruziji, Švicarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Andori i Bosni i Hercegovini.

Zaboravite na bolne i agresivne metode depilacije kao što je vosak, ili vrlo kratkoročne i neugodne kao što su brijači, i pristupite novoj metodi depilacije. Fotoepilacija sa intenzivnom pulsirajućom svjetlošću (IPL) je nova metoda depilacije koja garantuje uklanjanje neželjenih dlaka učinkovito, dugotrajno, ugodno i bezbolno! Napokon imate priliku da se posvetite sebi! Bilo da ste žena ili muškarac, riješite se dlačica za samo 40 KM po zoni/sesiji.

noveloo-tuzlaa

ANTICELULITNI REDUKTOR

Preko 80% žena ima celulit. On nastaje kao posljedica nakupljanja estrogena i progesterona. No, na pojavu narandžine kore uveliko utiču stres, trudnoća, genetika i debljanje. U današnje doba, s ubrzanim ritmom života, teško da se stignemo zdravo hraniti ili odvojiti vrijeme za tjelovježbu, stoga borba s celulitom postaje svakodnevna. Ishranom se može dosta postići, zato savjetujemo da izbacite slatkiše i bijeli šećer, a jelovnik obogatite integralnim žitaricama poput smeđe riže i integralne tjestenine. Pored ovoga, svakako preporučujemo i odlazak na anticelulitni tretman.

nomasvello-tuzla3

U našim centrima No+Vello anticelulitni reduktor je vrlo tražen zbog svog trenutačnog djelovanja, smanjuje lokalizirane masne naslage i djeluje na celulit čak i na najkonfliktivnijim zonama: abdomen, bedra i bokovi.Na samo jednoj sesiji moguće je smanjiti od 1 do 3 cm obima.

Posjetite nas i otkrijte No+Vello iskustvo. Web stranica www.nomasvello.ba, Tel: 035/271-100, 062/009-091. Adresa: Stupine B2, 75000 Tuzla, Dodatna pitanja možete postaviti i putem oficijelne Facebook prezentacije za Tuzlu OVDJE. (Tuzlanski.ba)

{igallery id=”6607” cid=”242” pid=”1” type=”classic” children=”1” showmenu=”1” tags=”” limit=”25”}

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: