Subota, 18. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Manifestacijom ‘Panonika & Bingo Summer Day’ svečano otvorena ljetna sezona (FOTO)

Preuzmite sliku

Manifestacijom ‘Panonika & Bingo Summer Day’ koja je danas upriličena na kompleksu slanih jezera u Tuzli svečano je otvoren početak Ljetne turističke sezone grada Tuzla i početak ljeta 2019. godine.

Posjetioci na sva tri jezera imali su priliku da uživaju u sajamskom, zabavnom, rekrativnom i muzičkom programu koji će biti nastavljen večeras od 20:00 sati koncertom velike pop-rock zvijezde 80. godina – Zije Valentina.

Koncert će biti održan u ljetnoj bašti ‘Vrtić’ koja se nalazi u sklopu prvoj slanog jezera, a ulaz za sve zainteresovane je besplatan.

Partner cjelodnevne današnje zabave bila je kompanije ‘Bingo’ sa svojim poslovnim parnerima njih oko 30-tak koji su posjetiteljima predstavili svoje proizvode uz besplatnu degustaciju i nagradne igre.

Osim manifestacije ‘Panonika & Bingo Summer Day’ lijepo sunčano vrijeme i neredni dan privukli su veliki broj posjetilaca na plaže Panonskih jezera.

Podsjetimo da standardne cijene dnevnih ulaznica na Panoniku iznose 3,4 i 5 KM dok je u ponudi i poslijepodnevna ulaznica po cijeni od 2 odsnosno 3 KM.

Slana jezera u Tuzli zahvaljujući lijepom i sučanom vremenu već su u ovom mjesecu privukla su veliki broj posjetitelja iz čitave BiH ali i gostiju iz regiona koji stižu organizovano kako bi uživali u ovom mjestu koje je jedinstveno u Evropi. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,