Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Liječenje neplodnosti u Plavoj Poliklinici: Tokom jula besplatni pregledi i konsultacije

Preuzmite sliku

Obzirom da je problem začeća i rođenja djeteta danas aktuelan za mnoge parove, eminentni stručnjaci Plave Poliklinike za liječenje steriliteta u julu će pružati besplatne konsultacije i detaljan pregled svim parovima koji se suočavaju s problemom bračne neplodnosti.

Iz Plave Poliklinike ističu da im je cilj da svi parovi koji imaju problem sa začećem, ovim putem saznaju sve što ih zanima o samom procesu vantjelesne oplodnje, uz kvalitetne informacije, podršku i podstrek za dalju borbu.

Plava Poliklinika izrasla je u jedinstveno središte brige, obrade i liječenja neplodnosti, tako da svojim pacijentima može pružiti sve što savremena medicina nudi u oblasti vantjelesne oplodnje.

˝Svi parovi koji se odluče za liječenje neplodnosti u Plavoj Poliklinici prije svega dobit će razumijevanje i podršku kroz cijeli tok postupka. U želji da budemo korak bliže pacijentima, naši eminentni stručnjaci odlučili su da u narednom periodu cijena IVF postupka bude 3000 KM obzirom da Zavod zdravstvenog osiguranja refundira postupak vantjelesne oplodnje u tom iznosu˝, saopćili su iz Plave poliklinike.

Za više informacija i zakazivanje termina možete kontaktirati ljubazno osoblje Plave Poliklinike na broj telefona 035 393 111. (Tuzlanski.ba | marketing)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje