Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kućice postavljene: U toku pripreme za manifestaciju “Zima u Tuzli”

Preuzmite sliku

Turistička zajednica grada Tuzle, Grad Tuzla i JKP “Saobraćaj i komunikacije” Tuzla aktivno rade na pripremi za manifestaciju “Zima u Tuzli 2023. godine” kao i na pripremi za doček Nove godine na otvorenom.

Na Trgu slobode u toku je postavka kućica za poduzetnike i obrtnike koji će ovogodišnju manifestaciju dodatno obogatiti.

Tuzla se sa svojom zimskom turističkom ponudom već svrstala u red gradova koji nude zanimljive i atraktivne sadržaje, i iz godine u godinu “Zima u Tuzli” privlači sve veći broj posjetilaca.

  • Ova manifestacija ne samo da obogaćuje turističku ponudu u zimskom periodu, nego i pruža podršku poduzetnicima i obrtnicima, koji dobiju priliku da se predstave u kućicama na Trgu slobode.

  • Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla su i ove godine pripremili bogat program koji će trajati od 15.12.2023. do 07.01.2024. godine.

  • U ovom periodu će građanke i građani Tuzle, ali i gosti našeg grada, imati priliku da na Trgu slobode, uživaju u ugodnom ambijentu sa prikladnim prazničnim dekorom, gastro ponudom i zabavno-muzičkim programom. (Foto: Blicko Junior | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje