Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Jedinstvena i prepoznatljiva: Treća Orašnica u Tuzli otvorena u RK Tuzlanka (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon što smo saznali da će Tuzla postati bogatija, za novu, treću po redu Orašnicu, miris aroma omiljenih proizvoda odveo nas je do RK Tuzlanke gdje smo na prvom spratu posjetili omiljenu prodavnicu, prepoznatljivog enterijera i jedinstvenog sadržaja.  

Već smo u nekoliko navrata pisali o njima. Ambijentu, posebnoj atmosferi u prodavnicama, zdravoj hrani, čajevima, začinima i raznolikom asortimanu koji se stalno dopunjava novim, ukusnim i zdravim proizvodima. Iz Orašnice nas uvijek prijatno iznenade novim detaljima i proizvodima kojima upotpune svoju prodavnicu užitaka.

Nakon prve prodavnice na adresi Tabašnice 23 (kod gradske pijace) koja otvorena 2012. godine, a zatim 2013. godine i druge u Dramar centru u Tuzli vrata kupcima je u subotu otvorila i Orašnica u RK Tuzlanka. Osim upotpunjene ponude posebnost Orašnice u RK Tuzlanka je radno vrijeme koje će biti od 09 – 21h.

“Namjera je bila da se na lokalno tržište pojavimo sa maloprodajnom ponudom roba kao što su orašasti plodovi, začini, čajevi, zdrava hrana, biljna i eterična ulja, slani i slatki program obrađen/pripremljen po klasičnim i orijentalnim recepturama, egzotični i orijentalni dodaci jelima itd. Uspijevamo i opstajemo u svojoj namjeri, a trend našeg poslovanja se kreće u pozitivnom smjeru, dokaz tome je i novootvorena treća prodavnica. Razlog tome su naši cijenjeni kupci koji su prepoznali našu profesionalnost u poslovanju, gdje kontinuirano osluškujemo potrebe istih i tako nastojimo zadovoljiti sve njihove potrebe i zahtjeve, a mi smo im izašli u susret i novu Orašnicu otvorili u zapadnom dijelu grada. Svakim danom u našu ponudu uvodimo novitete, a pratimo i najnovija tehnološka dostignuća u samom načinu poslovanja” – kazao je za naš portal glavni akter nastavka ove pozitivne priče, Nedim Damadžić vlasnik ove zaista jedinstvene prodavnice koju kupci s razlogom često posjećuju.

Osjetite miris užitka u prodavnici zdrave hrane, orašastih plodova, začina, čajeva, slatkiša i gricalica. Dočekat će vas miris mješavine nekoliko stotina različitih aroma, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,