Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u okviru manifestacije “Zima u Tuzli”

Preuzmite sliku

Turistička zajednica grada Tuzle je dana 27.10.2021. objavila Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u periodu od 10.12.2021. godine do 09.01.2022. godine, a u svrhu podrške i pomoći sektoru poduzetništva i obrta na teritoriji grada Tuzle, sa ciljem kreiranja i obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu u okviru manifestacije “Zima u Tuzli”.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom je objavljen OVDJE.

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se prijave za učešće u manifestaciji “Zima u Tuzli” u periodu od 10.12.2021. do 09.01.2022. godine na Trgu slobode u Tuzli.

 • Pravo na učešće i korištenje mobilnih kućica imaju:

  fizička lica koja obavljaju samostalne djelatnosti (obrtničke, uslužne, ugostiteljske djelatnosti, proizvodne) registrovane na području grada Tuzle, kod nadležnog organa za registraciju djelatnosti u Gradskoj upravi Tuzla i koji registrovanu djelatnost obavljaju kao osnovno zanimanje (a u vezi sa pripremom i posluživanjem hrane), te

  privredna društva (d.o.o.) koja su registrovana na području grada Tuzle, za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva i/ili priprema i posluživanje hrane.

 • Putem ovog Javnog poziva ne mogu se prijaviti fizička lica bez registrovane samostalne djelatnosti u oblasti ugostiteljstva i poduzetništva, kao ni subjekti koji imaju status: javne ustanove, javnog preduzeća, organizacije civilnog društva i druga pravna lica.

  Prijave za ovaj Javni poziv podnose se na prijavnom obrascu koji se može preuzeti OVDJE, te u prostorijama Turističke zajednice grada Tuzle.

  Prijave sa pratećom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenim kovertama lično ili poštom u Turističku zajednicu grada Tuzle na adresu:

  TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA TUZLE

  Ul. Soni trg broj 8, 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina

  sa naznakom: „Prijava na Javni poziv za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“

  Javni poziv ostaje otvoren do petka, 05. novembra 2021. do 16:00 sati.

  Sve dodatne informacije o načinu i postupku učešća u Javnom pozivu, mogu se dobiti u

  Turističkoj zajednici grada Tuzle na broj telefona: 035 257 499 ili na e-mail: info@tztz.ba.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje