Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Iskustva studentica: Zbog čega je Studentski hotel Dorrah naša druga kuća

Preuzmite sliku

Gdje i kako živjeti tokom studiranja veoma je važna odluka svake studentice ali i njihovih roditelja. Uzimajući u obzir da su to godine  kada studentice  razvijaju svoju ličnost i uče se samostalnosti u životu, jako je bitno okruženje u kojem borave i provode najveći dio svog vremena.

Studentski hotel Dorrah nudi širok spektar mogućnosti studenticama koje ga čine prvim i pravim izborom za studentski smještaj.

Udobnost, porodična atmosfera, sloboda, veliki broj prostorija za učenje te raznovrsna ponuda hrane u sklopu restorana hotela samo su neke od prednosti koje hotel Dorrah stavljaju ispred svih ostalih studentskih smještaja u gradu Tuzla ali i šire.

 • – U Dorrahu boravimo već izvjestan period te možemo slobodno kazati da smo u Dorrahu doživjele najljepše trenutke našeg studentskog života. Toplina koju nam pružaju uposlenici hotela daje nam osjećaj kao kod kuće. Tu smo stekle mnogo prijateljica, doživjele divna iskustva te naučile funkcionisati sa svim djevojkama kao jedna porodica. Za kratko vrijeme Dorrah je postao dio nas, zauzeo posebno mjesto u našim životima i sigurne smo da ćemo i nakon završenog fakulteta uvijek se rado vraćati našoj drugoj kući, nesebično se vezati i biti od pomoći narednim generacijama studenata, navele su Emina i Nermina, studentice Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Tuzli.

  Prije izgradnje studentskog hotela Dorrah, kvalitet studentskog smještaja u gradu Tuzla nije bio na zavidnom nivou. Dorrah je donio veliku promjenu i postao najbolja opcija za život i budućnost jedne studentice. Sam koncept i način poslovanja osmišljen je da olakša i zadovolji svaku potrebu studentice.

 • – Iz našeg ličnog iskustva, glavne prednosti boravka u Dorrahu su: prijateljsko okruženje, ljubazno osoblje koje je uvijek na raspolaganju studenticama, pristupačna lokacija, mogućnost prisustva velikom broju edukacija i seminara, nesmetan pristup biblioteci, 24-satna dostupnost vešeraja i prostorije za obavljanje molitve, stalna druženja i komunikacija sa uposlenicima, pozitivna energija, sigurnost i mnoge druge, prenose svoja iskustva i prednosti smještaja u Dorrahu studentice Nermina i Emina, te dodaju:

  Ne možemo odabrati kako ćemo se osjećati ali možemo odabrati šta napraviti u vezi toga – mi smo odabrale sigurnost i sreću i rado je preporučujemo drugima, zaključile su studentice.

  Ukoliko i vi želite biti dio ove  drugačije priče i koncepta studentskog života, rezervišite svoje mjesto na vrijeme. Ostale su još samo dvije sobe za narednu akademsku 2019/2020 godinu.

  Sve informacije i rezervacije smještaja možete dobiti putem kontakt telefona +387 35 210 190 ili putem mail adrese dorrahtuzla@gmail.com

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje