Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hotel President: U petak, veče dalmatinske kuhinje uz riblje specijalitete i tamburaše!

Preuzmite sliku

Menadžment modernog i luksuznog hotela “President” ovog petka, 23.09.2016.godine organizuje veče dalmatinske kuhinje, gdje sve goste očekuju riblji specijaliteti i morski plodovi, a sve to uz muziku tamburaša.

 • plakat-president23-jpg
 • Iskusni kuhari restorana za sve goste pripremili su slijedeći meni: 

  Salata – frutti di mare (plodovi mora),

  Buzara od dagnji i škampi,

  Škampe, Lignje, Tuna,

  Morski pas,

  Orada,

  Brancin

  Jakove kapice.

  Hotel “President” brzo je postao udobna stanica brojnih gostiju među kojima su odsjedale i najslavnije ličnosti iz BiH ali i regiona.

  Hotel je sa 5 zvjezdica, po čemu je prvi u Tuzlanskom kantonu i peti u BiH. Hotel je vrhunski je opremljen, raspolaže sa 13 soba i jednim predsjeničkim apartmanom, wellness centrom, luksuznim restoranom, konferencijskom salom i drugim pratećim sadržajima. Gradnja Hotela President,  trajala je četiri godine, a koštala pet miliona KM. Dino Merlin, Goran Bregović, James Zabiela, Dubioza Kolektiv samo su neki od usitinu velikih zvijezda koje su odsjele u Hotelu President i nisu krili svoje oduševljenje tokom boravka u ovom izvanrednom  hotelu.

  Ljubazno osoblje sve ljubitelje dobre kuhinje i udobnog ambijenta očekuje i u naredni petak na veče dalmatinske kuhinje. Rezervacije su na broj telefona: 035/808-549.

  (Marketing | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje