Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Gradonačelnik Imamović primio organizatore manifestacije BIKE FEST PANONIKA TUZLA 2017

Preuzmite sliku

Povodom održavanja manifestacije “BIKE FEST PANONIKA TUZLA 2017”, koja se u Tuzli održava u periodu od 8. do 10 avgusta, gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je, u četvrtak 7. avgusta, u prostorijama Gradske uprave, primio organizatore manifestacije – članove Moto kluba Tuzla.

Organizatori ove manifestacije izrazili su riječi zahvalnosti upućene gradskoj administraciji i gradonačelniku na dosadašnjoj podršci u radu kluba, kao i u organizaciji ovog značajnog događaja, te gradonačelniku Tuzle uručili Zahvalnicu za iskazanu podršku.

Gradonačelnik Imamović zahvalio se članovima Moto kluba Tuzla na predanom radu tokom organizacije i održavanja manifestacije, koja naš grad pozicionira među najznačajnije moto susrete u regionu, promovira turističke potencijale, kulturu i istorijsko naslijeđe našeg grada, te svake godine privlači stotine posjetilaca iz cijele Evrope.

Na jučerašnjem sastanku dogovoren je nastavak saradnje pri realizaciji humanitarnih akcija, koje članovi ovog Moto kluba realizuju tokom cijele godine.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,