Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Čestitka gradonačelnika i predsjedavajuće Gradskog vijeća Tuzle u povodu obilježavanja Dana Oružanih snaga BiH

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Grada Tuzla dr.sc. Zijad Lugavić i predsjedavajuća Gradskog vijeća Nataša Perić uputili su čestitku povodom Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Poštovane pripadnice i pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, s velikim zadovoljstvom i ponosom, želimo vam uputiti iskrene čestitke u povodu Dana Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Ovaj dan je prilika da se s dubokim poštovanjem prisjetimo vašeg nesebičnog doprinosa sigurnosti i stabilnosti naše domovine Bosne i Hercegovine.

Vaša predanost, hrabrost i odanost službi predstavljaju neizmjernu vrijednost za našu zajednicu, čineći nas ponosnima na profesionalizam kojeg iskazujete u zaštiti naših građanki i građana. U teškim trenucima, vaša prisutnost pruža osjećaj sigurnosti i povjerenja, što je neprocjenjiv doprinos očuvanju mira i stabilnosti u našem gradu i cijeloj zemlji.

Hvala vam na posvećenosti očuvanju mira i sigurnosti naše domovine Bosne i Hercegovine. U vanrednim situacijama i tokom elementarnih nepogoda, vaša nesebična angažovanost u akcijama spašavanja života i imovine naših građanki i građana istinski pokazuje da ste pouzdan oslonac i heroji naše zajednice.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje