Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Centralno grijanje Tuzla: Obavještenje za vlasnike stambenih jedinica u objektu ‘SPO 15. maj’ u Tuzli

Preuzmite sliku

JP “Centralno grijanje” d.d. Tuzla poziva vlasnike stambenih jedinica u objektu SPO 15. maj da pristupe potpisivanju ugovora o isporuci toplinske energije.

Obavještavamo sve vlasnike stambenih jedinica objekta SPO 15.maj u Tuzli da su ispunjeni svi tehnički uslovi da se izvrši puštanje grijanja za stambene jedinice objekta.

Molimo vlasnike stanova da dođu u Sektor odnosa sa potrošačima preduzeća Centralno grijanje d.d. Tuzla u ul. II tuzlanske brigade br.9 sa kupoprodajnim ugovorom kako bi se nakon potpisivanja ugovora, čime se stiču Zakonom o komunalnim djelatnostima i propisima JP Centralno grijanje d.d. Tuzla uslovi za pružanje komunalne usluge, odnosno isporuku toplinske energije.

Također molimo predstavnike etažnih vlasnika svih pojedinačnih lamela da u Sektor za odnose sa potrošačima donesu Odluke o izboru predstavnika etažnih vlasnika kako bi ih mogli upisati kao predstavnike etažnih vlasnika radi dalje komunikacije.

Ovim putem se poziva predstavnica UK SPO “15 maj” u Tuzli, g-đa Adisa Mehanović, koja je dana 08.10.2020. godine radi lakše distribucije i potpisivanja u ime svih kupaca stanova, preuzela Ugovore o isporuci toplinske energije, da sve Ugovore bez odlaganja dostavi u službene prostorije JP “Centralno grijanje” d.d. Tuzla, ul. Krečanska br.1, jer u suprotnom JP “Centralno grijanje” d.d. Tuzla neće snositi nikakvu odgovornost zbog neblagovremene isporuke toplinske energije za sve stanove kupaca, navodi se u saopćenju.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje