Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bike Fest Pannonica Tuzla 2016: Defile bajkera ulicama grada (VIDEO)

Preuzmite sliku

Sinoćnjim koncertom Zabranjenog pušenja na kompleksu Pannonica u Tuzli završen je još jedan uspješno organizovan “Bike Fest” u našem gradu.

Organizatori manifestacije koja se održala od 9 do 11 septembra Moto klub “Tuzla” i JKP Pannonica i potrudili su se i ove godine da sve bude na vrhunskom nivou i da se svi učesnici moto-susreta osjećaju što prijatnije u našem gradu.

Mnoštvo sadržaja (koncerti, DJ pjena party, bikini bike wash, Stunt show, GOGO Dance, tradicionalni defile, bajkerske igre i dr.) krasilo je ovogodišnje moto susrete u Tuzli.

Preko 300 moto klubova odnosno preko 3.000 motorista iz bivše Jugoslavije, Austrije, Njemačke i Mađarske boravilo je u dvodnevnoj posjeti  našem gradu, dobro se zabavilo i družilo.

Moto defile ulicama grada je tradicionalana vožnja koja se uvijek održava kada su u pitanju moto druženja. Nekoliko hiljada motorista u subotu se na svojim dvotočkašima provozalo ulicama Tuzle dok su ih slučajni prolaznici snimali mobitelima i pozdravljali mahanjem oni su uzvraćali turiranjem motora i zvukom sirene uzvratili pozdrave.

  • dejan-spoljar_stunt-show-jpg
  • Nakon defilea ulicama Tuzle održan je “Stunt show” na Trgu slobode koji priredio je gost iz Zaprešića (Hrvatska) tridesetpetogodišnji Dejan Špoljar koji je svojim akrobacijama ostavio bez daha sve prisutne. (Tuzlanski.ba)

    Napomena: Video u prilogu Dejana Špoljara zabilježen je na prošlogodišnjem Bike Festu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,