Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Berbić: Tuzla konačno dobila konkretan program političke opcije (FOTO)

Preuzmite sliku

 

U prilogu prenosimo saopštenje za javnost Nezavisne liste Tuzla, u prilogu možete pročitati cjelokupan program zapošljavanja, razvoja, ekologije…

Ovo pišemo za sve Tuzlake i Tuzlanke kojima je dosta 20 godina neodgovorne vlasti. Ovo pišemo za sve one kojima je dosta da nam svake 2 godine prodaju različitu priču kako su oni dobro radili ili kako oni drugi nisu dobro radili. Kako će nas neki nacionalisti uništiti ili kako neke druge treba smijeniti.

Oni nikada nisu bili na dvije strane. Oni/stranke su jedna strana koja nas uništava, a obični građani su na drugoj strani.
Mi iz Nezavisne liste Glasam za Tuzlu uz nezavisnog kandidata za gradonačelnika Zlatka Berbića pozivamo sve nezadovoljne, razočarane, dobre ljude u srankama, da na ovim izborima BIRAJU a ne GLASAJU. Birajmo prema programima.

Nažalost većina stranaka nije ni predstavila program. Oni koji imaju neku vrstu programa vrlo je površan i uopšten. Mi nudimo konkretne ciljeve. 110 tačaka za koje ćemo se aktivno boriti u narednom periodu, strateške ciljeve i kapitalne projekte u koje grad mora ući snažno.  

Link za program: OVDJE.

 • nezavisna-lista23-jpg
 • Da li ste se ikada zapitali zašto 60 % građana Tuzle ne glasa? Zato što to “velikim” strankama godi.

  Vas 65.417 koji niste glasali 2012 godine njima i ne trebate. Strankama je dovoljno 5.000-10.000 stranačkih knjižica da bi dobili potvrdu, ne svoje vrijednosti, nego svojih pozicija. Vrijednost koju prave njima nije bitna.

  NAS JE VIŠE! Ne dozvolite da 20% građana izabere sudbinu svih nas.

  Želimo da skrenemo pažnju svima Vama koji niste dio neke stranke, svima Vama koji ste nezadovoljni i razočarani, kojima je dosta ove apatije, da je jedini način da ih smijenimo ako izađete na izbore.

  Ove izbore birajte-glasajte za one za koje mislite da su najbolji, ne koji su najmanje zlo!

  (Političko oglašavanje | Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje