Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

AshwaLife sudjelovala na 11. Simpoziju magistara farmacije Tuzlanskog kantona

Preuzmite sliku

U subotu, 20. aprila 2024. godine, u predivnom ambijentu hotela Mellain u Tuzli održan je 11. Simpozij magistara farmacije Tuzlanskog kantona na temu ‘NOVITETI U FARMACIJI’.

Među vodećim učesnicima ovog značajnog događaja bila je i inovativna firma AshwaLife, istaknuta farmaceutska kompanija prirodnih preparata iz Tuzle, koja je svojim sudjelovanjem dodatno obogatila rasprave i razmjenu znanja.

 • AshwaLife je s ponosom podržala ovaj simpozij, prepoznajući važnost kontinuiranog obrazovanja i stručnog usavršavanja u industriji. Kao kompanija koja se vodi visokim standardima u proizvodnji i distribuciji prirodnih preparata na bazi ašvagande, AshwaLife je prepoznala simpozij kao priliku za dijeljenje najnovijih saznanja i iskustava s ostalim stručnjacima iz područja fito-farmacije.

  Posebno se ističe sudjelovanje AshwaLife-a na simpoziju s svojim prirodnim preparatima, koji su postali prepoznatljivi po svojoj visokoj kvaliteti i učinkovitosti, što je pokazalo veliku zainteresiranost i posjećenost njihovog izložbenog štanda. Kroz prezentacije proizvoda i diskusije, predstavnici AshwaLife-a su istaknuli prednosti korištenja prirodnih sastojaka u farmaceutskim proizvodima te su podijelili svoje stručno znanje o njihovoj primjeni i koristi za zdravlje.

 • “Sudjelovanje na 11. Simpoziju magistara farmacije Tuzlanskog kantona predstavlja za nas veoma važan korak u ostvarivanju naših ciljeva”, izjavio je gospodin Denijal Ahmetović, direktor AshwaLife-a.

  “Ovo je izvrsna prilika za razmjenu ideja s kolegama iz struke te za uspostavljanje novih poslovnih kontakata. AshwaLife uvijek teži prema inovacijama i kontinuiranom usavršavanju, a ovakvi događaji nam omogućuju da ostanemo u korak s najnovijim trendovima i dostignućima u farmaceutskoj industriji.”

  Tokom simpozija, predstavnici AshwaLife-a aktivno su sudjelovali u diskusijama i predavanjima, dijeleći svoje stručno znanje i iskustvo s ostalim učesnicima simpozija. Kroz otvorenu razmjenu ideja, AshwaLife je doprinijela stvaranju poticajne atmosfere na polju inovativnosti i bitnosti upotrebe prirodnih sastojaka u farmaceutskim proizvodima.

  “Ovo je bio izuzetno uspješan događaj za nas”, dodao je gospodin Ahmetović.

  “Ponosni smo što smo mogli biti dio ovog simpozija i nadamo se da ćemo i ubuduće nastaviti sarađivati sa Komorom magistara farmacije TK i lokalnom zajednicom farmaceutskih stručnjaka kako bismo zajedno doprinijeli daljem razvoju i jačanju ove industrije. Također, želim iskoristiti priliku da izrazim iskrenu zahvalnost našim partnerima u privatnim zdravstvenim ustanovama i apotekama koji su prepoznali visoki kvalitet i potencijal naših proizvoda. Radujemo se budućoj saradnji i zajedničkom doprinosu razvoju farmaceutskog sektora i efikasnom liječenju naših pacijenata.”

 • AshwaLife nastavlja svoju predanost unaprjeđenju farmaceutske prakse kroz aktivno sudjelovanje u sličnim događajima i inicijativama te kroz kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj novih proizvoda. Sudjelovanje na 11. Simpoziju magistara farmacije Tuzlanskog kantona samo je jedan od mnogih koraka koje ova kompanija poduzima kako bi ostala na čelu inovacija i stručnosti u farmaceutskoj industriji.

  Za više detalja o kompaniji AshwaLife i njenim proizvodima, posjetite web stranicu www.ashwalife.ba

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje