Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zanimljiv komentar vlasnika Index-a na \”fijasko\” od turističke sezone u HR

matija-babic
Preuzmite sliku

Popularno

Vlasnik i osnivač jednog od najpopularnijih portala u regionu Index.hr Matija Babić je na svom Facebook profilu na zanimljiv način prema njegovom mišljenju prokomentarisao \”fijasko\” od turistučke sezone u Hrvatskoj.

\"matija-babic\"\”Turistička sezona će, po svemu sudeći, završiti fijaskom. A na kojem mrtvom kurcu ste mislili zaradit. Na lancu pečenih kokošara u Makarskoj, smrdljivim ćevapima, vodenim sladoledima s okusom Kosova, restoranima s fotografijama švercanih svinjskih kotleta, zlatarnama u centru Poreča, noćnim klubovima koje policija zatvara u ponoć zbog jalnih susjeda, dućanima s izborom šest Todorićevih proizvoda, ekološkom kineskom češnjaku, smještaju za prihvat izbjeglica, kiseloj graševini po cijeni Chablisa… na kojem mrtvom kurcu ste mislili zaradit? Korijen riječi zaraditi je \”raditi\”. A za to nismo.\” – napisao je na svom Facebook profilu Matija Babić.

Da njegovo mišljenje dijeli mnogo njegovih prijatelja odnosno fanova pokazuje činjenica da je ovaj njegov status na Facebooku za relativno kratko vrijeme zabilježio 1.218 lajka, 186 komentara i 52 dijeljenja.

\"matijababic\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: