Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

FOTO: Pokojna Mileva na Twitteru \”spustila\” Jeleni Karleuši

JK
Preuzmite sliku

Popularno

Jelena Karleuša (Tošić) je na svom Twitter profilu prokomentarisala izbor Tomislava Nikolića za novog predsjednika Srbije, ali…

\"JK\"(KLIK na fotografiju za prikaz u većem formatu)

Poznato je da popularna JK u posljednje vrijeme muziku sve više mijenja politikom. Pisala je razne kolumne, analizirala trenutno političku situaciji kako u Srbiji tako i u regionu, gostovala u emisijama ozbiljnijeg karaktera, prisustvovala raznim političkim skupovima.

Dok jedni smatraju da su takvi Jelenini istupi pretjerani, drugi pak vođeni drugom vrstom emocije u potpunosti podržavaju svaki njen tekst, izjavu i riječ.

Nerijetko JK putem svog Facebook ili Twitter profila u jednoj rečenici želi poslati poruku svojim obožavateljima i onima koji to nisu, svoj stav o aktuelnim političkim dešavanjima u zemlji i regionu. Izbor za novog predsjednika Srbije bio je dobar \”materijal\” da Jelena u jednoj rečenici napiše svoje utiske o novoizabranom predsjedniku Srbije, Tomislavu Nikoliću.

Na fotografiji možete vidjeti Jelenin Twit upućen na račun novoizabranog predsjednika, ali i zanimljiv odgovor Twitteraša pod imenom Pokojna Milena.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: