Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Afganistan ponovo aktuelan: FLUOR traži uposlenike sa Balkana!

flour-print
Preuzmite sliku

Popularno

Iako su odlasci u Afganistan u našoj zemlji godinama aktuelni, protekli period je obilježio uzaludni trud mnogih koji su nastojali da se dokopaju Bliskog Istoka.

\"flour-print\"Kompanija Fluor se već godinama bavi podrškom američke vojske u Afganistanu ali i širom svijeta. U posljednjih nekoliko godina vršile su se brojne regrutacije u Tuzli, Skoplju i Sarajevu, a u proteklih godinu dana ova kompanija je zaobišla naše prostore ali i brojne radnike vratila kući kao višak radne snage.

 

Ono što je karakteristično za kompaniju Flour jeste činjenica da su plate odlične kao i česti godišnji odmori kada putujete kući.

Kako smo nezvanično saznali Flour je nakon uručenja brojnih otkaza Indijcima odlučio ponovo angažovati određen broj radne snage sa naših prostora, pa su tako najavili skori dolazak u Mekodoniju u Skoplje.

Ukoliko ste zainteresovani za odlazak u Afganistan sve što treba da uradite jeste da napravite svoj profil OVDJE, uploadujete svoj CV i aplicirate za željene poslove. Ukoliko zadovoljavate sve potrebne kriterije za određeno radno mjesto, posjedujete iskustvo za određenu poziciju i naravno da imate malo sreće regruteri će vas pozvati i obavjestiti o daljnjem postupku. SRETNO !!!

Trenutno raspoloživa i otvorena radna mjesta:

\"fluor

Najnovija informacija je da bi se regruteri Floura početkom juna mogli pojaviti u Sarajevu, više informacija pratite putem ovog linka.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: