Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

12.000 lajkova: Pogledajte šta je 14-godišnjak napisao na Facebook stranici Vlade HR

fb-post-vlada-hr
Preuzmite sliku

Popularno

Dječak je napisao kako je s prijateljem ušao u pekaru i ugledao staricu koja prosi hranu i da ga je zbog toga sramota živjeti u Hrvatskoj.

fb-post-vlada-hr

Više od 12.000 lajkova dobio je za svoj post na službenoj Facebook stranici Vlade RH 14-godišnji Fran Sarajlija, prenosi Večernji.hr.

– Slušaj ovu scenu. Znači ja i moj prijatelj Patrik danas uđemo u pekaru da si kupimo pizzu prije škole. Iiii uđem ja unutra i vidim baka 80 godina unutra prosi. E sad ne prosi ona novce nego HRANU, HRANUU. Pa kako vam nije žao. kakooo??!? Meni se srce slomilo. Tražila je malu zemlju od 2,35 kuna, ma kupio sam joj ih 3. Eto, imam 14 godina i sram me živjet u Hrvatskoj! – napisao je 14-godišnjak u četvrtak na stranicu Vlade.

– Ova Vlada na vlasti je 10 mjeseci. Fran, znamo kakva je situacija ali radi se, svaki dan, ne ide preko noći. Teško je riješiti probleme koji su se gomilali godinama i nisu se rješavali. Potrebno je još malo strpljenja, ali rezultati stižu – odgovorili su maloljetniku iz Vlade.

Franov post komentiralo je gotovo 600 osoba te ga je većina korisnika uglavnom podržala dok su ga oni koji su na strani Vlade optužili kako je to namjerno napisao da se umanje dosadašnji uspjesi Vlade.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: