Bilo da živite u stanu ili kući, sigurno ste se uvjerili da su vrata jedan od najvažnijih segmenata za kvalitetan i siguran boravak. Stoga, važno je znati koja odabrati, a još važnije gdje ih potražiti. 

Foto: A. Bešić

Posljednjih godina, prva adresa za one koji traže kvalitet je tuzlanska firma iDoor, specijalizirana za prodaju visokokvalitetnih sobnih, protuprovalnih i protupožarnih vrata i svih vrsta parketa.

Nakon što su otvorili svoja vrata 2018. godine, postali su prepoznatljivi igrači na tržištu rada, poznati po kvaliteti svojih proizvoda i profesionalnoj usluzi.

U skladu sa rastom i potrebama, od marta ove godine ova firma značajno je proširila i modernizirala svoj izložbeni salon na adresi Albina Herljevića 21 u naselju Slatina.

Novi izložbeni salon nudi širok spektar vrata i parketa, prilagođenih potrebama i zahtjevima kako individualnih kupaca tako i poslovnih partnera. Proširenje i modernizacija salona osiguravaju još bolji pregled ponude i omogućavaju kupcima da se uvjere u kvalitetu i raznolikost proizvoda koje iDoor nudi.

Kroz godine, firma je realizovala brojne značajne projekte, od kojih posebno izdvajaju:  SO Novi Zlokovac, SO Park Lake i SO Banja Residence (Deling Invest), SPO Square, SPO Atik Mahala i SPO Slatinska (Inproz Group), SO Mosnik (Tehnograd). 

''Ovi projekti, uz uspješnu saradnju s više od 15 renomiranih dobavljača, rezultirali su s preko 500 zadovoljnih klijenata, više od 500 opremljenih stanova i preko 1500 ugrađenih vrata'', kazali su iz firme iDoor.

Iz iDoor-a poručuju da su ponosni na povjerenje koje su stekli tokom godina te pozivaju sve zainteresirane da posjete njihov novi salon i dožive vrhunsku uslugu i proizvode.

''Pozivamo vas da posjetite naš novi salon i uvjerite se u kvalitetu i raznolikost naše ponude'', kazali su zahvaljujući se za povjerenje svojih kupaca.

Ne oklijevajte, posjetite iDoor Tuzla, jer sigurnost nema cijenu.