Vlastiti dom predstavlja ostvarenje snova, no uz radost dolazi i odgovornost za njegovu zaštitu.

GRAWE osiguranje poziva na adekvatnu zaštitu imovine u vremenu klimatskih promjena i nepogoda
Foto: Ilustracija | Grawe osiguranje

Sve češće se susrećemo s ekstremnim meteorološkim pojavama koje izazivaju ozbiljne štete poput poplava, požara i drugih nepogoda. Bilo da se radi o krovu oštećenom olujom, poplavljenom podrumu ili oštećenju stana uslijed požara, GRAWE osiguranje vam pruža sigurnost i mir u ovakvim situacijama.

Klimatske promjene značajno povećavaju rizik od štete na imovini, što čini osiguranje imovine još važnijim te je to jedan od osnovnih razloga zašto je preporučljivo da svaki vlasnik imovine zaštiti svoju imovinu adekvatnom policom osiguranja.

Pored toga ključni razlozi za osiguranje svoju imovinu jeste definitivno finansijska zaštita od ovih nepredvidivih događaja. Troškovi popravaka ili obnove mogu biti visoki, a osiguranje može pokriti ili ublažiti finansijski teret.

Kroz kampanju "Zaštiti svoje snove", GRAWE osiguranje poziva građane na svijest o važnosti sklapanja adekvatne police osiguranja imovine.

''Naša misija je osigurati da naši klijenti uvijek budu #DobroZaštićeni, bez obzira na nepredviđene okolnosti koje mogu ugroziti njihove snove i sigurnost. Investicija u osiguranje imovine zasigurno je  je minimalna  a pruža neophodan mir i bezbrižnost svakom vlasniku kuće ili stana, omogućavajući im da se fokusiraju na uživanje u životu u svom domu, bez straha od finansijskih gubitaka u slučaju nepredviđenih događaja'', poručuju iz Grawe osiguranja. 

GRAWE osiguranje nudi različite vrste programa osiguranja imovine koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama klijenta.

Najatraktivniji su definitivno GRAWE DOM - TOP i TOP PLUS koje svima rado preporučuju. Ovi paketi pružaju sveobuhvatnu zaštitu koja pokriva ne samo samu kuću ili stan, već i sve komponente unutar njih kao što su garaža, šupa, ograda te dragocjenosti poput namještaja i elektronike.

''Mi u GRAWE osiguranju stojimo na raspolaganju da pomognemo da efikasno odaberete odgovarajući program osiguranja što će u konačnici biti vaša mudra investicija koja će pružiti sigurnost bez velikog finansijskog opterećenja'', naglasili su. 

Vrijeme je za donošenje pametnih odluka!

Javite se online na www.grawe.ba, putem kontakt telefona 033 772 500 ili posjetite najbližu GRAWE poslovnicu.