Kao članica Austrijske grupacije, DCCS d.o.o. Tuzla već 10 godina uspješno posluje u Bosni i Hercegovini te na dvije lokacije u Tuzli i Sarajevu, sa timom od 80 ljudi, čini integralni dio razvojnog tima grupacije pri dizajniranju i implementaciji inovativnih IT rješenja za renomirane klijente.

2014 godine je osnovan DCCS d.o.o. Tuzla, sa idejom upošljavanja lokalnih stručnjaka iz oblasti programiranja na području BiH, a putem planiranog i postepenog rasta, DCCS se uspio pozicionirati kao konkurentan poslodavac sa posebnim fokusom na brigu o potrebama zaposlenika, što je ujedno i važan aspekt korporativne filozofije kompanije. Lokacija u Tuzli je već dugo poznata po izuzetno stručnom timu a iskustva u organizaciji i suradnji sa ostalim članicama grupacije su dovela do toga da je u 2022. godini osnovana i podružnica u Sarajevu sa istim modelom kolaboracije.

Povodom obilježavanja jubileja, u Tuzli je 07.06.2024 upriličena proslava na kojoj su prisustvovali  zaposleni iz ureda u Tuzli i Sarajevu, menadžment, kolege iz članica grupacije te lokalni poslovni partneri.

Pored dobrog provoda i prilike za druženje zaposlenih iz različitih lokacija, proslava u Tuzli je također bila prilika za osvrt na uspjehe i momente koji su učinili DCCS onim što jeste, ali i na izazove koji su prevaziđeni zajedničkom trudom i zalaganjem kolektiva u BiH.

"S ponosom gledamo na proteklih 10 godina, dok istovremeno s optimizmom i entuzijazmom planiramo buduće korake i rast grupacije kao i lokacija u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujemo se svim našim klijentima, partnerima i zaposlenima na povjerenju i podršci koja nas motivira da svakodnevno težimo izvrsnosti", poručio je Wolfgang Mraz, direktor DCCS grupacije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DCCS d.o.o Tuzla (@dccs_tuzla)