Foto: Tuzlanski.ba

Svima poznata IQOS zona od nedavno je "na točkovima".

Ovog ljeta, IQOS karavan pravi mini tour de BiH u okviru koga će posjetiti pet gradova u Bosni i Hercegovini. Svoje putovanje počela je u Sarajevu, a od 13. juna stigla je i u Tuzlu.

Karavan je koncept mobilne IQOS zone namijenjen punoljetnim pušačima koji žele istražiti svijet bezdimnih alternativa. Pokretna IQOS zona nudi sve što je potrebno za jedinstveno korisničko iskustvo, uključujući prodajno mjesto i korisničku podršku.

IQOS zonu "na točkovima" možete pronaći ispred kafića Sloboda u Tuzli, gdje će se zadržati do 30. juna. U okviru posjete karavana u Tuzli, za sve IQOS korisnike u ovom gradu, bio je upriličen i specijalan event.

Također na pomenutoj lokaciji, svi punoljetni pušači koji žele napraviti bolji izbor za sebe, moći će pronaći odgovore na sve što ih zanima o širokom portfoliju bezdimnih alternativa kompanije Philip Morris International.

IQOS predstavlja manje štetnu alternativu pušenju cigareta i korak prema bezdimnoj budućnosti. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji zagrijavanja umjesto sagorijevanja duhana, ovaj uređaj ne proizvodi duhanski dim i smanjuje emisiju štetnih materija koje nastaju pri pušenju tradicionalnih cigareta.

Nakon Tuzle IQOS karavan će posjetiti Banju Luku, Mostar i Prijedor, nakon čega se vraća u Sarajevo i tu završava svoj tour de BiH.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne. (Marketing usluga)