FishEye Media: Ponosni na dosadašnji rad i spremni na nove izazove!
Foto: Tuzlanski.ba

Tim fotografa, filmskih stvaralaca i proizvođača fokusiranih na izradu sadržaja koji pomaže klijentima da ostave svoj trag, svoja dosadašnja kreativna dostignuća uokvirili su na zvaničnu web platformu fisheye.ba.

- Do sada smo yavršili brojne projekte, gdje nam je povjereno da ispričamo priče nekih od domaćih i međunarodnih kompanija i organizacija. Mi smo ambiciozni, svestrani i sigurni da ćemo i u budućnosti ostvariti brojne kampanje sa renomiranim kompanijam, istakli su članovi Fisheye tima.

Zadivljujuća Timelapse produkcija i brendirani video sadržaji visoke rezolucije do 8K specilijazirani su im produkt, a u proteklom periodu upravo ova ekipa izradila je vrhunske promo video zapise za brojne hotele, urede i projekte u izgradnji.

FishEye Media će kroz svoje projekte inicirati i podržavati kulturnu razmjenu i kreativnu industriju u Tuzli kao i u Bosni I Hercegovini.

Obzirom da je riječ o skupini najvećih kreativaca sa ogromnim potencijalima, ljestvica je na samom startu postavljena veoma visoko gdje je jedan od primarnih projekata da Grad Tuzla postane prvi interaktivni 360 grad u Evropi gdje ćete sa svog računara moći zaviriti u sve bitnije institucije u našem gradu. Cilj je Tuzlu predstaviti u Evropi i našoj bližoj okolini kao grad koji prati svjetske trendove a sama platforma bi dala ogroman podsticaj u promociji turističkih i privrednih potencijala.

Zahvaljujući svojim kreativnim članovima i vezama sa najznačajnijim svjetskim istraživačkim, kulturnim i obrazovnim institucijama, FishEye Media želi postati sprega između modernih saznanja i pojedinaca kojima je to znanje neophodno.

Fisheye Media je kreativna agencija koja može isporučiti cijeli niz usluga, uključujući, grafički dizajn, brandiranu filmsku proizvodnju i distribuciju socijalnog marketinga. Kako navode na svojoj web prezentaciji: "Ponosni smo na dosadašnji rad i spremni na nove izazove..."

Pogledajte predivne video zapise i fotografije na zvaničnoj Web prezentaciji - OVDJE

Kontakt: Email: [email protected]  |  Tel: +387 61 151 147

Facebook stranica - Ovdje.

(Tuzlanski.ba | Marketing)