Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Fudbalski menadžer Admir Husarić s metkom u cijevi prijeti navijaču Slobode

Preuzmite sliku

Putem društvene mreže Facebook fudbalski menadžer iz Srebrenika Admir Husarić s metkom u cijevi javno je zaprijetio pripadniku navijačke skupine Fukare Tuzla, Nedžadu Gušiću.

Naime, nedavno je jedan od najtalentovanijih fudbalera Slobode i standardni član omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine Edis Smajić boravio u Rijeci gdje je trebao ostati i potpisati ugovor uz obeštećenje koje bi bilo uplaćeno na račun FK Sloboda.

 • husaric-fk-sarajevo
 • Kako nezvanično saznajemo Sloboda je prema pravilima UEFA od hrvatskog viceprvaka trebala za Smajića dobiti iznos od 120.000 eura obzirom da je talentovani 17-godišnji Smajić napadač juniorske reprezentacije BiH, bivši kapiten kadetske selekcije “Zmajeva” i kapiten juniorskog pogona FK Sloboda.

  Međutim, do realizacije ovog transfera nije došlo zbog nemogućnosti dogovora oko obeštećenja. Smajić se vratio u Tuzlu i potpisao profesionalni ugovor na četiri godine sa Slobodom, te će trenirati sa prvom ekipom, a igrati u juniorskoj konkurenciji.

  Mladi Smajić danas je otputovao sa prvim timom na mini pripreme u Etno Selo “Stanišići” gdje ima zadatak da svoj raskošni talenat prezentira i stručnom štabu Slobode na čelu sa Husrefom Musemićem.

  Donedavno je fudbalski menadžer Admir Husarić iz Srebrenika zastupao mladog Smajića ali nakon što se Smajić vratio iz Rijeke i svoj potpis stavio na profi ugovor sa klubom iz Rudarske br.2 menadžer Admir Husarić, navodno nema više prava i ovlasti na zastupanje mladog fudbalera.

  Izrevoltiran tom činjenicom Husarić se putem društvene mreže Facebook upustio u žućne rasprave sa navijačima i simpatizerima Slobode nakon što je napisao nekoliko ne baš tako lijepih stvari o Edisu Smajiću.

  Rasprava je u jednom trenutku otišla toliko daleko da je u jednom od komentara Husarić između ostaloga napisao “Kod mene je uvijek metak u cijevi” poruka je bila upućena dugogodišnjem članu navijače skupine Fuakre Tuzla, Nedžadu Gušiću.

  Nije to bila jedina prijetnja koju je uputio Husarić putem Facebooka. Pogrdne riječi i psovke uputio je i još jednoj osobi, navodno drugom mladom igraču Slobode. Ta poruka ubrzo se pojavila javno na raznim forumima i društvenim mrežama…

  Ovakvim nedoličnim ponašanjem fudbalski menadžer Admir Husarić – Husara,  na sebe je navukao gnjev mnogobrojnih navijača FK Sloboda. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje