Test ličnosti: Koju viljušku ćete odabrati?
Foto: Tuzlanski.ba

Komad pribora za jelo sa fotografije koju odaberete otkrit će vaše osobine ličnosti, tvrdi korisnik TikToka čija je oblast psihologija.

Tiktoker je na svom profilu objavio fotografiju četiri viljuške koje se neznatno razlikuju po veličini, obliku drški, šarama na njima i dužini zubaca.

"Koju viljušku ćete izabrati?", pitao je svoje pratioce u videu.

Viljuška broj jedan ima sićušni uzorak duž ruba stabljike. Ovu viljušku će izabrati oni koji možda imaju smisao za umjetnost i visoko cijene ljepotu. Oni su često kreativni, izražajni i imaju bogat unutrašnji život.

@odd.ballz Which fork did you choose? #curiosity #psycologytest #personalitytest #psychology #learnontiktok #fyp ♬ Careless Whisper - Justin Grey

Viljuška broj dva je robusna, jednostavna i bez ukrasa. Ako odaberete ovu viljušku, vjerovatno cijenite funkcionalnost i efikasnost. Vjerovatno ste prizemna i praktična osobaer.

Treća viljuška s lijeve strane je "moderni, minimalistički i avangardni komad pribora za jelo". Odabir ove viljuške znači da ste progresivni i otvoreni za nove ideje, objašnjava tiktoker, dodajući da će ih vjerovatno izabrati i snalažljivi i znatiželjni pojedinci ili oni koji vole izazivati ​​tradicionaliste.

Kaže da je posljednja, četvrta viljuška starinska i da ima dozu nostalgije.

"Ako odaberete ovu viljušku, vjerovatno duboko cijenite historiju, tradiciju i mudrost prošlosti. Promišljeni ste i uživate u dubljim razgovorima", kaže tiktoker.

Po objavljivanju prikupljene su hiljade komentara u kojima su mnogi korisnici bili podijeljeni oko toga koja je viljuška "najbolja", piše britanski Mirror.

Jedan komentator je napisao: "Odabrao sam Enku, jer izgleda da su manje teški… Ne volim teške viljuške."

"Odabrao sam četiri jer su izgledale deblje," dodao je drugi.